Siste dataklubb før sommeren

Mandag 21. mai var siste dataklubb før sommeren. Til tross for et strålende vårvær var mange møtt opp også denne gangen, sikkert mye på grunn av at det ble annonsert med kaffe og kake på avslutningsdagen. Sigrid hadde laga kake til oss! Etter en laaaang sommerferie møtes vi igjen 3. september.

Hver mandag i hele vinter har dataklubben møttes på Rindal studiesenter. Her er det ikke tvungent oppmøte, du kommer når du har lyst og anledning og du lærer det du vil og har lyst til å lære.

I vinter har vi holdt på en del med bilder og bildebehandling i Picasa. I den siste tida også med skanning og utskriving av bilder.  Det har mange hatt glede av å lære.

Ellers lærer vi av hverandre og tipser hverandre om  ting vi finner på nettet.

Slektsgransking har vi også vært inne på. Hvordan skal vi finne fram i digitalarkivet, de skanna kirkebøkene og folketellingen?

På avslutningsdagen hadde Sigrid med ei gedigen og kjempegod bløtkake. Takk for det, Sigrid!  (Bilde til høyre)

 

 

 

Vi syntes Ole Trygve hadde fortjent en blomster. Det er han som holder dette i gang og sitter inne med mest kunnskap om emnet. Han fikk en hortensia til verandaen sin!

Så ble det kakelag til slutt.

Fra venstre: Else Elshaug, Dagny Karlstrøm, Sivert Kattem, Odddvin Meland, Ole Trygve Foseide, Ann Grimsmo, Lisbet Stenbro, Ragnhild Stavne Bolme, Anne Antonsen og Sigrid Nerbu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ble det kakelag til slutt.

 

  • Myspace
  • Tips en venn
  • Skriv ut