ipad

Rindal Pensjonistlag vil i lag med Frivilligsentralen og dataklubben starte datakurs for nybegynnere i Rindal. Alt du trenger å gjøre er å møte opp med nettbrett eller bærbar PC.


2016-10-07
malekurs

I Januar og februar holder Rindal kunstklubb og Rindal frivilligsentral helgekurs i landskapsmaling med Ellen Hegg. NB! Førstemann til mølla.

2015-11-24
Spiser 3

Onsdag kveld hadde Rindal frivilligsentral matkurs for våre nye Rindalinger. Matkurset skal gå over tre kvelder nå i høst og vi har fått støtte fra Rindal sanitetsforening til å holde kurset. Kursholder er Britt Grete Moen fra Den gode maten.

2015-10-22
Sleksforking

Frivilligsentralen arrangerer slektsforskingskurs lørdag 12. oktober kl 10-15 i Studiesenteret i Rindalshuset. Dette er lørdagen i høstferien og Tor Ålbu er kursleder. Kursavgift kr 350 inkl. kaffe og et enkelt måltid.

2013-09-11
Matkurs, deltakere 2013 [1]_715x479

Lenger nede på sida er et matkurs for ungdom annonsert. Kurset er no i gang og to av fire kvelder er unnagjort. 8 ungdommer deltar på kurset som tilbys gratis med støtte fra Rindal Sanitetsforening.

2013-04-17
Gjertud i arbeid
I oktober/november har Rindal frivilligsentral stått som arrangør for et akvarellkurs med kunstneren Marthe M. Maalø som lærer. Kurset har gått på tirsdagskvelder på Rindal skole og ble avslutta siste tirsdag. Under kan du se resultatet, i hvert fall noen av bildene som ble til på kurset.
2012-11-08
Desy og Augute

Det er blitt årvisst at frivilligsentralen arrangerer bakekurs før jul. Årets tynnlemse- og flatbrødkurs ble fulltegna også denne gangen og er nettopp gjennomført. Spesielt artig synes vi det er at også de yngre vil lære baksekunsten, og på dette kurset deltok det til og med tre utenlandske damer som var ivrige etter å lære litt om norsk tradisjonell matkultur.

2011-11-17
Finn 2
18 personar deltok da Rindal frivilligsentral arrangerte kurs i slektsforsking med Finn Karlsen måndag 21. mars. Kven var anene dine, når var dei fødd og kvar budde dei? Kva heldt dei på med? Hadde dei mange barn og kvar vart det av dei? Dette er spørsmål slektsgranskarar ønsker å få svar på.
2011-03-22
Mesteren maler
Helgas akvarellkurs med Morten Gjul var populært! Dei 10 deltakarane var fulle av lovord både om kursleiar og kursopplegg i etterkant. Mykje søl med vatn og fargar, det må til når ein driv med akvarell, men resultatet blir ofte overraskande bra! Sjå bilde og bildeserie:
2011-01-23
Rindal frivilligsentral er arrangør av ulike kurs dersom det er ønskeleg. Døme på kurs i frivilligsentralens sin regi:

Datakurs for eldre
Kortlagingskurs
Kurs i flatbrødbaking
Kurs i digitalfotografering og bildebehandling

Har du ønske eller idéar om kurs, gje oss gjerne eit hint.
2010-06-07