Velkommen til heimesida vår!

Fotokveld
Fotokveld
Norsskurs

I høst har frivilligsentralen fått i gang et nytt kurs for innvandrere. Også siste året har det kommet arbeidsinnvandrere til bygda vår som gjerne vil lære seg norsk. Det er 5 elever på denne nye gruppa og Eli Svanem er lærer. Vanligvis holder de til i møterommet i Rindalshuset, men når rommet der er opptatt, kommer de til frivilligsentralen. Møt dem!

2013-11-07

Stavgangsesongen er over

Stavgang Løfall

Siste veke var vi på vår siste stavgangtur dette året. Regn og skodde gjorde at dette ikkje vart den finaste turopplevinga, så det spørs om vi ikkje må gjere opp att turen rundt i Løfallgrenda til våren. For vi legg ikkje vekk stavane for godt. Til vårs att, så fort snøen har gått, møtest vi igjen. Takk for laget på mange fine turar til alle som har delteke!

2013-11-07
Alle

Vi er spente på hvor lenge været holder for onsdagsturene våre. Det var ingen ting å bekymre seg for i dag, det kunne ikke bli bedre! Vi gikk til Gråortjønna fra Fossdalen etter den nye turløypa. Seinhøst. De fine høstfargene hadde gått over i jordfarger, men klar høstluft, vindstille og sol gjorde turen til et minne å ta med seg inn i en lang vinter.

2013-10-16
Landsem

Det er ikke alltid solskinn og sønnavind når vi drar ut på tur, sjøl om vi stort sett har vært svært så heldige med været på turene våre. Det regna da vi la ut og skulle gå gammelvegen fra Landsem og opp til Elshaug, men det var friskt, svette ble vi, og trim fikk vi etter en lur langs gamle stier.

2013-10-14
Tepper, alle 007

I dag, 14. oktober, ble 2 nye kasser med lappetepper til Nepal postlagt. Dette er den tredje sendinga vår, og i alt har vi her i Rindal bidratt med 33 tepper til nyfødte barn som blir født ved Okhaldunga sjukehus i Nepal. Denne sendinga bestod av 13 tepper og noen par med små sokker som sikkert vil varme noen små i det fattige fjellandet. Det skal bli spennende å se hvor lenge det tar før pakken kommer fram!

2013-10-14
Mot Resvatnet

Gyldne, sprakende høstfarger, knallblå himmel og ei blank sol var ramma rundt turen til vår Resdalen. Vi hadde tilgang til ei hytte denne dagen, parkerte ved bommen og la i veg. En slik høsttur gjør godt for både kropp og sjel!

2013-10-08
Mot Utigard Holte

I uke 40 gikk stavgangturen etter Langmyrhaugvegen, gammelvegen som går opp Fosseidbakkene og til Holte. Vegen har namn etter den gamle husmannsplassen Langmyrhaugen som no er borte. Vi starta turen ved Holtbrua.

2013-10-08
Nedover_500x365

I uke 37 gikk turen vår til Almberg. Vi starta opp 10 damer ved Torshall og tok fatt på bakkene. Litt overskya vær, så bildene fra turen ble ikke de aller klareste, med fin temperatur og oppholdsvær gjorde at dette ble en flott septembertur. Utsikten her oppe er det ialle fall ingen grunn til å klage over!

2013-09-12
Sleksforking

Frivilligsentralen arrangerer slektsforskingskurs lørdag 12. oktober kl 10-15 i Studiesenteret i Rindalshuset. Dette er lørdagen i høstferien og Tor Ålbu er kursleder. Kursavgift kr 350 inkl. kaffe og et enkelt måltid.

2013-09-11
Matpause

Vi var dessverre ikke så mange på den fine turen stavganggruppa hadde til Holtan i Lomunddalen tirsdag 3. september,- i det flotteste høstværet en kan tenke seg. Det er ikke så mange som har vært her oppe, men du verden for en utsikt det er herfra! Her starta i si tid to optimistiske bureisere opp. I dag ligger bruka øde.

2013-09-09