Velkommen til heimesida vår!

Åpen leikeplass  gif_100x134

Åpen leikeplass starter igjen torsdag 9. januar i Rindal bedehus kl 10 - 12. NB. Vi starter en time tidligere enn før! Lunsj kr 30 pr voksen. Velkommen! Se datoliste for Åpen leikeplass under

2014-01-06

Godt nyttår!

Stjerneskudd

Så skriver vi 2014, og er vi i gang igjen i et nytt år! Språkkafeen og dataklubben starter mandag 6. januar til vanlig tid. Åpen leikeplass i bedehuset starter torsdag 9. januar og Kjøkkenpraten er i gang fra 16. januar. Første norskkurs på nyåret blir på frivilligsentralen tirsdag 7. januar kl 20-22.

2014-01-05
Anne og Ann Elin

Rindal frivilligsentral er 10 år i år. Dette vart markert på Bolme pensjonat med middag, kaffe og kaker i lag med innbedne gjester torsdag 28. november. Trollheimsporten skreiv om dette:

2013-12-03
Julenissen i vinduet

I dag var det igjen tid for den store nissedagen på Rindal bygdemuseum, den dagen nissene samles for å ta imot ønskelistene fra alle ungene i bygda. På tunet vrimla det av små og store nisser, og i låna var det servering av saft og smultringer. Å synge "På låven sitter nissen" og å gå med grøt til nissen hører også med på programmet.

2013-11-29
Teppe_715x535

I dag fikk vi e-post fra Kristin Bøhler på Okhaldunga sykehus i Nepal. Hun hadde fått de to siste pakkene som ble sendt herfra 14. oktober, så denne gangen tok det knapt en måned den lange vegen. Også denne gangen var det med et bilde og takkebrev.

2013-11-13
Norsskurs

I høst har frivilligsentralen fått i gang et nytt kurs for innvandrere. Også siste året har det kommet arbeidsinnvandrere til bygda vår som gjerne vil lære seg norsk. Det er 5 elever på denne nye gruppa og Eli Svanem er lærer. Vanligvis holder de til i møterommet i Rindalshuset, men når rommet der er opptatt, kommer de til frivilligsentralen. Møt dem!

2013-11-07

Stavgangsesongen er over

Stavgang Løfall

Siste veke var vi på vår siste stavgangtur dette året. Regn og skodde gjorde at dette ikkje vart den finaste turopplevinga, så det spørs om vi ikkje må gjere opp att turen rundt i Løfallgrenda til våren. For vi legg ikkje vekk stavane for godt. Til vårs att, så fort snøen har gått, møtest vi igjen. Takk for laget på mange fine turar til alle som har delteke!

2013-11-07
Alle

Vi er spente på hvor lenge været holder for onsdagsturene våre. Det var ingen ting å bekymre seg for i dag, det kunne ikke bli bedre! Vi gikk til Gråortjønna fra Fossdalen etter den nye turløypa. Seinhøst. De fine høstfargene hadde gått over i jordfarger, men klar høstluft, vindstille og sol gjorde turen til et minne å ta med seg inn i en lang vinter.

2013-10-16
Landsem

Det er ikke alltid solskinn og sønnavind når vi drar ut på tur, sjøl om vi stort sett har vært svært så heldige med været på turene våre. Det regna da vi la ut og skulle gå gammelvegen fra Landsem og opp til Elshaug, men det var friskt, svette ble vi, og trim fikk vi etter en lur langs gamle stier.

2013-10-14
Tepper, alle 007

I dag, 14. oktober, ble 2 nye kasser med lappetepper til Nepal postlagt. Dette er den tredje sendinga vår, og i alt har vi her i Rindal bidratt med 33 tepper til nyfødte barn som blir født ved Okhaldunga sjukehus i Nepal. Denne sendinga bestod av 13 tepper og noen par med små sokker som sikkert vil varme noen små i det fattige fjellandet. Det skal bli spennende å se hvor lenge det tar før pakken kommer fram!

2013-10-14